Sva prava zadržana od strane AkvarioLAND-a 2010-2011
Pazarite životinje u NSexotics a preuzmite u AkvarioLAND-u
U saradnji sa NS exotics-om od sada možete preuzimati životinje u AkvarioLAND-u po istoj ceni. Dakle, odaberete željenu životinju iz odgajivačnice NS exotics i kontaktirate NS exotics (u daljem tekstu Momčila) o želji kupovine životinje sa preuzimanjem u AkvarioLAND-u, dogovori se termin preuzimanja i po dogovoru se preuzme životinja. Plaćanje se može vršiti putem računa direktno Momčilu ili u AkvarioLAND-u prilikom preuzimanja životinje.
Da ponovimo, cene koje se nalaze na sajtu NS exotics su validne i po njima se vodite prilikom kupovine, bez dodatnih troškova preuzimanja u AkvarioLAND-u. Ovo je izuzetno praktično za osobe iz Beograda koje ne mogu da sačekaju autobus za preuzimanje, nemaju vremena i sl., dok radno vreme AkvarioLAND-a možete pogledati na kontakt strani www.akvarioland.com/kontakt.
Napomena: sve informacije o držanju, gajenju, hranjenju i sl. možete pogledati na sajtu NS exotics jer AkvarioLAND nije kompetentan da daje savete za iste zbog poslovanja u drugoj oblasti. Jednostavno se obratite Momčilu za sve potrebne informacije. AkvarioLAND čini uslugu ljubiteljima egzotičnih životinja i pomaže u dostavljanju istih i kao takav ne snosi odgovornost za eventulne nesporazume.

Sajt: http://www.nsexotics.net/

Momčilo +381(0)63 85 97 241