Sva prava zadržana od strane AkvarioLAND-a 2010-2011

AkvarioLAND je odgajivačnica akvarijumskih biljaka na subemerzan način. Pre nastanka AkvarioLAND-a, brižljivo i strpljivo smo dve godine sakupljali vrste akvarijumskih biljaka kako iz uvoza, prijatelja, sa putovanja i sl. formirali takozvane 'matičnjake' od kojih smo 2010 godine mogli da ubiramo 'plodove'.Uzgajalište je nastalo iz ljubavi prema akvarijumskim biljkama i korišćenju istih za oplemenjavanje akvarijuma, jezera, fontana i sl. Nije slučajno da se bavimo ovim poslom, naime vodeće osoblje AkvarioLAND-a je po struci dipl. ing. Pejzažne arhitekture i hortikulture i samim tim Vam garantujemo kvalitetnu i zdravu biljku iz našeg uzgajališta, kao i veliku odgovornost prema samoj delatnosti u kojoj poslujemo. Tu je osoblje koje će Vas uvek saslušati, posavetovati, podeliti osmeh i radovati se Vašem ponovnom dolasku. Tada kada Vas ponovo ugledamo shvatimo da je vredno boriti se za Vaše zadovoljstvo i osmeh, da su nam cene korektne i da su naši artikli kvalitetni za koje se vredi vratiti.

U trenutnoj ponudi imamo preko 90 vrsti biljaka od prednjeg, srednjeg, zadnjeg plana kao i plutajućih biljaka. Od ne zahtevnih pa sve do veoma zahtevnih. Ono što nas izdvaja od konkurencije je sam vid razmnožavanja biljaka, odnosno mi naše biljke razmnožavamo u akvarijumskim uslovima (subemerzno) a ne u plasteniku (emerzno), na osnovu toga Vam možemo garantovatoi 100% uspeh naših biljaka u Vaš akvarijum. Tu je i visoka stručnost osoblja, kvalitet kao i cene. Ne zaboravite da je subemerzni vid razmnožavanja daleko skuplji od emerznog u plasteniku, shodno tome za istu cenu možete birati između naše biljke i biljke iz plastenika. Naša biljka će odmah nastaviti sa rastom dok biljka iz plastenika tek za mesec dana nakon perioda prilagođavanja na akvarijumske uslove i mogućnošću uvenuća.

Na zahtev kupaca posle šest meseci poslovanja smo upotpunili našu ponudu akvarijumima, opremom, vrstama ribica i sl.

20.10.2010. AkvarioLAND je otvorio izložbeno-prodajni objekat u Beogradu na Vidikovcu.

10.04.2011. Upotpunili smo ponudu akvarijumima proizvodnje AkvarioLAND sa garancijom od 10godina, ribicama, opremom i sl.

31.12.2011. Delili smo poklone našim vernim kupcima za Novu godinu tipa akvarijume, biljke, ribice, podloge i sl.

25.05.2012. Uveli smo u ponudu tečne fertilizatore za biljke (mikro i makro).

O nama